Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΠΟΝΗΣΗ ΜΕΛΕΤΗΣ "ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΣΤΑΘΜΕΥΣΗΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  28-02-2019

Υπεγράφη  στο Δήμο Εορδαίας η  Σύμβαση  για την εκπόνηση της Μελέτης  «Κυκλοφοριακή Μελέτη για την βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της  στάθμευσης στην Πτολεμαΐδα του Δήμου Εορδαίας»

      Υπεγράφη σήμερα Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου   2019    , μεταξύ του εκπροσώπου του  Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη, Αντιδημάρχου  Ιωάννη Αριστερίδη  και του Νικολάου  Αντωνίου που εκπροσωπεί τον Οικονομικό Φορέα  «ΑΝΔΡΕΑΣ Θ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗΣ – ΓΕΩΡΓΙΟΣ Μ. ΤΣΑΚΟΥΜΗΣ & ΣΙΑ Ε.Ε.»,   η σύμβαση για την εκπόνηση της Μελέτης «Κυκλοφοριακή Μελέτη για την βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της  στάθμευσης στην Πτολεμαΐδα του Δήμου Εορδαίας» , παρουσία και του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Φωτίου Ιορδανίδη.  

     Αντικείμενο της παρούσης κυκλοφοριακής μελέτης είναι:   «Η συλλογή στοιχείων που αφορούν στα κυκλοφοριακά χαρακτηριστικά κυρίως της κεντρικής περιοχής της Πτολεμαΐδας, αλλά και τη στάθμευση, η επαναξιολόγηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και επεμβάσεων στο σύνολο της περιοχής και η διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης».

Το ποσό της Σύμβασης ανέρχεται στα   21.912,00 € (χωρίς Φ.Π.Α.)

     Ο  συμβατικός χρόνος εκπόνησης της Μελέτης είναι εκατόν είκοσι   (120) ημέρες  από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

    Η εκπόνηση της εν λόγω μελέτης , ήταν στο βασικό  σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής  , προκειμένου να επιτευχτεί η θετική έκβασή της , με δεδομένο ότι η τελευταία κυκλοφοριακή μελέτη πραγματοποιήθηκε το 1999.

Previous ΑΠΟΦΟΙΤΗΣΑΝ ΟΙ 89 ΠΡΩΤΟΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος