Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

ΥΠΕΓΡΑΦΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ "ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ – ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ"

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  25-06-2019

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Υπεγράφη  από  το  Δήμαρχο  Εορδαίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας  η σύμβαση του έργου «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ –ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ»

 

       Υπεγράφη τη Δευτέρα  24 Ιουνίου  2019 από το  Δήμαρχο  Εορδαίας και Πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη  και τον ανάδοχο εργολάβο Νίκο Πολυζώη, συμφωνητικό εκτέλεσης έργου «ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ ΕΡΓΑ –ΑΥΤΟΜΑΤΙΣΜΟΙ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ Δ.Δ. ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», συνολικού κόστους 491.574,90 ευρώ.

     Ιδιαίτερα σημαντικές και άκρως απαραίτητες χαρακτήρισε αυτές τις παρεμβάσεις ο Δήμαρχος Εορδαίας , καθώς με την πλήρη, άρτια , ασφαλή και έντεχνη εκτέλεση του έργου , αναβαθμίζονται οι λειτουργίες της Δ.Ε.Υ.Α.Ε.

     Στη σημαντικότητα του έργου αναφέρθηκε , από την πλευρά του και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας   επισημαίνοντας ότι θα καταβληθούν οι ανάλογες προσπάθειες , ώστε να ολοκληρωθούν οι εργασίες εντός τους τρέχοντος έτους.

    Να σημειωθεί ότι η εκτέλεση και αποπεράτωση του έργου θα πραγματοποιηθεί με βάση τη συνολική προθεσμία αποπεράτωσης , που ανέρχεται σε 28 εβδομάδες  και μετριέται από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης.

Previous ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΚΑΘΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΡΟΠΟΥ ΧΡΗΣΗΣ ΧΩΡΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΗΣ 7ης ΙΟΥΛΙΟΥ 2019

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος