Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Πρόσκληση σε συνεδρίαση Οικονομικής Επιτροπής στις 8-10-2021

ptolemaios
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ                                                                                      Πτολεμαΐδα: 4-10-2021
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ                                                                                      Αριθμ Πρωτ:21511
Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων
Γρ. Δ/κης υποστήριξης Συλλογικών Αιρετών Οργάνων
(ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ)
Τηλ: 2463350110 /140
 

Π  Ρ  Ο  Σ

Τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής

Δήμου Εορδαίας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Έχοντας υπόψη τις διατάξεις της παρ.1 του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 (Α’ 87) όπως αντικαταστάθηκε και ισχύει, τις διατάξεις της παρ. 1 του άρθρου 10 της από 11.3.2020 Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου (Α’ 55), η οποία κυρώθηκε με το άρθρο 2 του ν.4682/2020 (Α΄ 76), όπως αντικαταστάθηκε με το άρθρο 67 του ν. 4830/2021 (Α’ 169), και τις διατάξεις της ΚΥΑ υπ΄ αριθ. Δ1α/Γ.Π. οικ. 53950/04-09-2021 (Β’ 4054), καλείστε να συμμετέχετε στην Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Εορδαίας, δια ζώσης και με τηλεδιάσκεψη, την 8η Οκτωβρίου 2021, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10.00 π.μ., με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1.Εγκριση ή μη υποβολής πρότασης στο ΕΑΠ 2012-2016 για τη συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στο έργο με τίτλο : «Οδικές προσβάσεις σε επιχειρήσεις πρωτογενούς τομέα Π.Ε. Κοζάνης στους οικισμούς του Δήμου Εορδαίας» συνολικού προϋπολογισμού 3.580.000,00 (με Φ.Π.Α), με ποσό συμμετοχής που ανέρχεται στα 466.956,52 ευρώ από το Ε.Α.Π. 2012-2016.

  Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Νικ Φουρκιώτης

  1. Έγκριση ή μη του 4ου Πρακτικού της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης της προγραμματικής σύμβασης με τιτλο: « Κατάρτιση Σχεδίου Δράσης για την Κυκλική Οικονομία του Δήμου Εορδαίας» και παραλαβή του 2ου Τελικού Παραδοτέου της προγραμματικής : « Αξιολόγηση Αποτελεσμάτων-Επιπτώσεων, Πιλοτικές Παρεμβάσεις Τελικό ΣΔΚΟ».

     Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Νικ Φουρκιώτης

  1. Έγκριση ή μη του 2ου Πινακίου & Πρακτικού της Κοινής Επιτροπής Παρακολούθησης (ΚΕΠ) της προγραμματικής σύμβασης με τίτλο: « Εκπόνηση Σχεδίου Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα Δήμου Εορδαίας (ΣΔΑΕΚ) » και παραλαβή του 2ου Τελικού Παραδοτέου Π2.1 με τίτλο : «Σχέδιο Δράσης για την Αειφόρο Ενέργεια και το Κλίμα Δήμου Εορδαίας

   Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Νικ Φουρκιώτης

  1. Έγκριση ή μη του 1ου ΑΠΕ του έργου με τίτλο: «Αντικατάσταση τμήματος τοιχίου περίφραξης στο δημοτικό στάδιο Πτολεμαΐδας»

   Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Νικ Φουρκιώτης

  1. Έγκριση ή μη του 2ου Πρακτικού , ελέγχου δικαιολογητικών προσωρινού αναδόχου της ανοικτής ηλεκτρονικής διαδικασίας σύναψης δημόσιας σύμβασης του έργου: «Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων Νέου Κομάνου», αριθμ μελ. 12/2020 , προϋπολογισμού 2.123.000,00 ευρώ χρηματοδότηση ΠΔΕ. Ορισμός αναδόχου.

       Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Νικ Φουρκιώτης

  1. Αποδοχή της Απόφασης Ένταξης της Πράξης με τίτλο: «Βελτίωση συνδετήριας οδού ΑΕΒΑΛ και κόμβου ΑΕΒΑΛ», με Κωδικό ΟΠΣ:5056684 στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Μακεδονία 2014-2020» και αναμόρφωση προϋπολογισμού έτους 2021.

       Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Νικ Φουρκιώτης

  1. Έγκριση ή μη του πρακτικού αποσφράγισης οικονομικών προσφορών του συνοπτικού   διαγωνισμού για την «Παροχή Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης για την Εκπόνηση Σχεδίου Φόρτισης Ηλεκτρικών Οχημάτων (Σ.Φ.Η.Ο.) στο Δήμο Εορδαίας

    Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Νικ Φουρκιώτης

  1. Αποδοχή της απόφασης ένταξης της Οικονομικής Επιτροπής Π.Δ.Μ. περί έγκρισης ένταξης έργων του Δήμου Εορδαίας , στο 4ο Ειδικό Αναπτυξιακό Πρόγραμμα (ΕΑΠ) Δυτικής Μακεδονίας .

       Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Τεχν. Υπηρεσιών Νικ Φουρκιώτης

  1. Έγκριση ή μη πρόσληψης προσωπικού με σύμβαση ΙΔΟΧ , στο Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Εορδαίας.

    Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Οικ/κων & Δ/κων Υπηρεσιών Δημ. Ορφανίδης6

  1. Τροποποίηση προϋπολογισμού οικ. έτους 2021

      Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Οικ/κων & Δ/κων Υπηρεσιών Δημ. Ορφανίδης

  1. Έγκριση ή μη πρόσληψης με πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη σύναψη σύμβασης εργασίας μίσθωσης έργου για το έργο «Integrated Solutions for Positive Energy and Resilient Cities» με ακρωνύμιο: RESPONSE Grant Agreement: 957751 Θεματική Ενότητα : LC-SC3-SCC-01-2020 Έξυπνες Πόλεις.

    Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Οικ/κων & Δ/κων Υπηρεσιών Δημ. Ορφανίδης

  1. Διαγραφή οφειλής.

     Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Οικ/κων & Δ/κων Υπηρεσιών Δημ. Ορφανίδης

  1. Έγκριση ή μη της ανάθεσης υπηρεσιών αποχιονισμού του Δήμου Εορδαίας λόγω μη επάρκειας του προσωπικού.

      Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Οικ/κων & Δ/κων Υπηρεσιών Δημ. Ορφανίδης

  1. Έγκριση ή μη του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοικτού επαναληπτικού διεθνούς διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΥΓΡΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΤΟΣ ».

     Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Οικ/κων & Δ/κων Υπηρεσιών Δημ. Ορφανίδης

  1. Έγκριση ή μη του πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΗ 2021-2022 ».

       Εισηγητής: Ο Αντιδήμαρχος Οικ/κων & Δ/κων Υπηρεσιών Δημ. Ορφανίδης

  1. Εξειδίκευση πιστώσεων από ΚΑ του προϋπολογισμού οικ. έτους 2021 , προς αντιμετώπιση δαπανών εκδηλώσεων του Δήμου Εορδαίας.

      Εισηγητής: Η Αντιδήμαρχος Δημ Σχέσεων Μ. Αντωνιάδου

Ο Αντιπρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής

Δημήτριος Ι. Ορφανίδης

Κοιν/ση:    

  1. Γενικό Γραμματέα Δήμου Εορδαίας
  2. Αντιδήμαρχο Τ.Υ.
  3. Δ/νση Περιβάλλοντος
  4. Δ/νση Οικ/κων Υπηρεσιών Δημήτριος Ι. Ορφανίδης
  5. Δ/νση Τεχνικών Υπηρεσιών
  6. Δ/νση Δ/κων Υπηρεσιών
  7. Εκπροσώπους Παρατάξεων
  8. Αυτ/λες Τμήμα Προγ/σμου
  9. Αντιδήμαρχο Δημ. Σχέσεων

Επισημάνσεις:

  1. Σύμφωνα με την περ. Α3 της αριθ. πρωτ. 69742/24-09-2021 εγκυκλίου του Υπουργείου Εσωτερικών (ΑΔΑ:ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5) «Σύγκληση και λειτουργία των συλλογικών οργάνων των δήμων κατά το διάστημα εφαρμογής των μέτρων για την αντιμετώπιση της πανδημίας» (Αρ. Εγκυκλίου: 643), η μεικτή συνεδρίαση (δια ζώσης και ταυτόχρονα με τηλεδιάσκεψη) πραγματοποιείται δια ζώσης, τηρουμένων όλων των εν ισχύει υγειονομικών μέτρων, και ταυτόχρονα μέσω τηλεδιάσκεψης. Συνεπώς, τα μέλη της Οικονομικής Επιτροπής καλούνται να ενημερώσουν τον Αντιπρόεδρο, μέχρι την Τρίτη 5-10-2021 και ώρα 11:00π.μ., τον τρόπο συμμετοχής τους στη συνεδρίαση, δηλ. είτε δια ζώσης είτε μέσω τηλεδιάσκεψης. Ο τρόπος συμμετοχής είναι δεσμευτικός μόνο για τη συγκεκριμένη συνεδρίαση. Για τα μέλη της Ο.Ε. που θα συμμετέχουν με φυσική παρουσία στο χώρο της συνεδρίασης, θα πρέπει, κατά την προσέλευσή τους, να επιδείξουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή βεβαίωση νόσησης του τελευταίου εξαμήνου, ενώ όσοι θα συμμετέχουν μέσω τηλεδιάσκεψης, οι οδηγίες σύνδεσης στη συνεδρίαση παραμένουν οι ίδιες και θα τους αποσταλεί ο σχετικός σύνδεσμος μέσω του του e: presence.gov.gr πριν την έναρξη της.
  2. Αναφορικά με τη συμμετοχή δημοτών στη δια ζώσης συνεδρίαση, σύμφωνα με την περ. Β1 της ανωτέρω εγκυκλίου (ΑΔΑ:ΨΕ3846ΜΤΛ6-0Ρ5), μπορούν να παρευρίσκονται με φυσική παρουσία πολίτες που έχουν αποδεδειγμένα εμβολιαστεί ή νοσήσει, και οι οποίοι κατά την προσέλευσή τους στο χώρο της συνεδρίασης οφείλουν να επιδείξουν στον Αντιπρόεδρο της Ο.Ε. τα σχετικά πιστοποιητικά. Ο αριθμός των παρευρισκομένων πολιτών θα είναι ανάλογος με τη χωρητικότητα της αίθουσας συνεδρίασης, και θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά μέτρα .
Previous Μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας από την Πρόεδρο του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Πολιτικής Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας Δήμου Εορδαίας, Αναστασία Πράπα.

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος