Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΕ ΔΥΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  03-04-2019

Παρουσία του Δημάρχου Εορδαίας σε δύο εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη

          Ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης παραβρέθηκε στη σημαντική εκδήλωση «ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΦΙ-ΙΜΕΡΑ» του Υπουργείου Πολιτισμού , που πραγματοποιήθηκε το πρωί της  Κυριακής 31-3-2019 στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης, καθώς περιελάμβανε το θέμα «Ο Τρανός Χορός στη Βλάστη Εορδαίας . Η εγγραφή στο Εθνικό Ευρετήριο Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Ελλάδας», που εισηγήθηκε η Διευθύντρια Διεύθυνσης Νεότερης Πολιτιστικής Κληρονομιάς Σταυρούλα –Βίλλυ Φωτοπούλου.
Ο κ. Ζαμανίδης είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιφανείς Βλατσιώτες , που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση του Υπουργείου  Πολιτισμού .
 
Βραβείο «Ανθρωπιάς και Κοινωνικής Αλληλεγγύης», για τη φιλοξενία ορφανών παιδιών της Καλαμαριάς Θεσσαλονίκης από οικογένειες των Τοπικών Κοινοτήτων Κομνηνών , Περδίκκα, Αγίου Χριστοφόρου και Πενταβρύσου  του Δήμου Εορδαίας  κατά την περίοδο της Κατοχής , παρέλαβε ο Δήμαρχος Εορδαίας Σάββας Ζαμανίδης, στα πλαίσια εκδήλωσης που διοργάνωσαν ο ομώνυμος Δήμος, το Ιστορικό Αρχείο Προσφυγικού  Ελληνισμού και η Έδρα Ποντιακών Σπουδών του ΑΠΘ , την Κυριακή 31-3-2019 , το  απόγευμα  στο Δημοτικό Θέατρο «Μελίνα Μερκούρη».
Ήταν μία εκδήλωση μνήμης και τιμής με τίτλο: «Σε σένα  που άπλωσες το στοργικό σου χέρι για να αγκαλιάσεις το ξενιτεμένο μου μικρό … Η Καλαμαριά τιμά τα χωριά της Μακεδονίας , που έσωσαν τα παιδιά  της στη γερμανική κατοχή».

Previous ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 8-4-2019

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος