Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Ο Δήμος Εορδαίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση (Κ.Ε.Δ.Ε.) σας προσκαλούν στο τριήμερο θεατρικό εκπαιδευτικό εργαστήριο "Είμαι ο κόσμος μου" της ομάδας «Εν Δυνάμει»

my-world
 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Δήμος Εορδαίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση (Κ.Ε.Δ.Ε.) σας προσκαλούν στο τριήμερο θεατρικό εκπαιδευτικό εργαστήριο Είμαι ο κόσμος μου της ομάδας «Εν Δυνάμει» με στόχο την συμπερίληψη στις 10, 11 και 12 Δεκεμβρίου στο Πνευματικό Κέντρο Πτολεμαΐδας από τις 17:00 έως 21:00.

Η Πρόεδρος της Κ.Ε.Δ.Ε.

 Άννα Καίδου

Στόχος αυτού του έργου είναι να ενθαρρύνει τους νέους, με και χωρίς αναπηρία, να εκφραστούν, να διαχειριστούν συγκρούσεις, να σχεδιάσουν και να διεκδικήσουν την πραγματικότητα στην οποία επιθυμούν να ζήσουν. Μέσω της μη τυπικής εκπαίδευσης (ΜΤΕ) και μιας προσέγγισης πλήρους συμμετοχής, το Εν δυνάμει θα προσπαθήσει να ενδυναμώσει τους νέους στην αντιμετώπιση προκλήσεων όπως η ενεργός συμμετοχή στην κοινωνική και πολιτιστική ζωή, η διεκδίκηση της ενεργού πολιτειότητας και των δικαιωμάτων συμπερίληψής τους, σε μία συνεργασία χωρίς καμία διάκριση.

Τιμή εισιτηρίου: δωρεάν

Θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της διασποράς του COVID-19.

 

Δείτε το σχετικό Δελτίο Τύπου

Previous Ο Δήμος Εορδαίας και η Κοινωφελής Επιχείρηση (Κ.Ε.Δ.Ε.) συνεργασία με την ομάδα «ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ» πραγματοποιούν το εργαστήριο "Είμαι ο κόσμος μου"

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος