Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλα Σεβαστού, για την έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων.

ptolemaios
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα, 15-06-2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μήνυμα της Αντιδημάρχου Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλα Σεβαστού, για την έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων.

 

Με αφορμή την έναρξη των Πανελλήνιων εξετάσεων σήμερα, ευχόμαστε σε όλους τους υποψηφίους θετική ενέργεια και διαυγή σκέψη.

Οι εξετάσεις αυτές σηματοδοτούν το τέλος μίας μακρόχρονης μαθητικής διαδρομής. Μίας διαδρομής δύσκολης, απαιτητικής αλλά και που στο πέρασμά της αφήνει ωραίες αναμνήσεις. Στο διάστημα αυτό δημιουργήσατε φιλίες, εφοδιαστήκατε γνώσεις, γίνατε σοφότεροι. Δώδεκα χρόνια αδιάκοπης προσπάθειας λοιπόν με συμπαραστάτες τους γονείς σας, που στηρίζουν την κάθε σας προσπάθεια και τους εκπαιδευτικούς σας αρωγούς και καθοδηγητές σε κάθε σας βήμα και σήμερα καλείστε να δώσετε μέσα σε πρωτόγνωρες και ιδιαίτερες συνθήκες, την πρώτη μεγάλη σας μάχη για την εισαγωγή σας στη Τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η ζωή όμως είναι μία διαρκής μάχη και ένας αδιάκοπος αγώνας, απαιτεί συνεχή προσπάθεια και φυσικά δεν τελειώνει μετά τις Πανελλήνιες εξετάσεις, αντιθέτως μετά από αυτές ξεκινάει. Μπορεί αυτές οι εξετάσεις να αποτελούν μία ευκαιρία, για την μετέπειτα ζωή σας, σίγουρα όμως δεν είναι η μοναδική για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα. Να έχετε πίστη στον Θεό, στον εαυτό και τις δυνάμεις σας.

Καλή επιτυχία και καλή δύναμη!

Previous Συγχαρητήριο μήνυμα προς τους μαθητές του Γυμνασίου Ανατολικού, από την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Εορδαίας Ρούλα Σεβαστού.

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος