Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ 2019 ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +302463350138
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  01-01-2019

 
 

ΕΠΙΣΗΜΗ ΔΟΞΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ  ΕΤΟΥΣ 2019 ΣΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ Ι. Ν. ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ  ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ  ΚΑΙ ΔΕΞΙΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

 
 

      Χοροστατούντος του Πατρός Ιωάννου Εσπερίδη  και παρουσία  των πολιτικών και στρατιωτικών αρχών , τελέστηκε στον κατάμεστο Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίας Τριάδας Πτολεμαΐδας η επίσημη Δοξολογία , για την πρώτη του νέου έτους .

     Μετά το πέρας της Δοξολογίας ακολούθησε η δεξίωση του Δημάρχου Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη στο Δημοτικό Κατάστημα , για την ανταλλαγή των καθιερωμένων ευχών.

     Υποδεχόμενος φορείς και πολίτες ο κ. Ζαμανίδης ευχήθηκε υγεία, δύναμη  και ομοψυχία σε όλους προκειμένου  να υπάρξει ένα καλύτερο «αύριο» , τονίζοντας ότι για το Δήμο Εορδαίας το 2019 θα είναι έτος ανάκαμψης με τον πρώτο βαθμό αυτοδιοίκησης να βρίσκει το βηματισμό του .

     Τις ευλογίες της Εκκλησίας μετέφερε προς όλους ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Άγιας Τριάδος Πατήρ Ιωάννης , ενώ πρωτοχρονιάτικες  ευχές και μηνύματα αισιοδοξίας απηύθυναν οι  Βουλευτές  Π.Ε. Κοζάνης κ.κ. Μίμης  Δημητριάδης και Ιωάννης  Θεοφύλακτος , ο π. Υφυπουργός Μιχάλης Παπαδόπουλος , ο Διευθυντής του Ωδείου «Φραντς Σούμπερτ»   της Βιέννης Ελευθέριος Γρηγοριάδης ,εκπρόσωποι της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας , της Αστυνομικής Διεύθυνσης  Π.Ε. Κοζάνης , της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας, των Μ.Μ.Ε. , πρώην Αυτοδιοικητικοί και άλλοι φορείς.

Previous ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΑ ΚΑΛΑΝΤΑ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος