Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΩΤΙΟΥ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ

Παρουσία του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Νικηφόρου Μανάδη  ο εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου Πενταβρύσου

 

      Ιερουργούντος του Πρωτοσύγκελου της Ιεράς Μητροπόλεως Φλωρίνης –Πρεσπών και Εορδαίας Αρχιμανδρίτου   Νικηφόρου Μανάδη συνεπικουρούμενου από πλειάδα κληρικών , πραγματοποιήθηκε σήμερα Τετάρτη 6-2-2019  ο  εορτασμός του Ιερού Ναού Αγίου Φωτίου Πενταβρύσου .

     Μεταφέροντας τις ευλογίες του Σεβασμιωτάτου Μητροπολήτου κ.κ. Θεοκλήτου , ο  Πατήρ Νικηφόρος αναφέρθηκε στον βίο και το σημαντικό έργο του εορτάζοντος Αγίου Φωτίου  .

     Μέσα στο λόγο του έκανε αναφορά για μία ακόμα φορά και   στην Ελληνικότητα της Μακεδονίας , εξήρε το έργο των Ιερέων και των Επιτρόπων του Ιερού Ναού , ευχαρίστησε τους παρόντες Ιερείς και το πλήρωμα της Εκκλησίας , ενώ δεν παρέλειψε να στείλει τις ευχές του για ταχεία ανάρρωση τόσο στο Μητροπολίτη μας , όσο και στο Δήμαρχο Εορδαίας Σάββα Ζαμανίδη ,τον οποίο εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Ιωάννης Αριστερίδης.

    Ακολούθησε στο ενοριακό κέντρο του Ιερού Ναού η καθιερωμένη δεξίωση  με τα νόστιμα παρασκευάσματα, που παρέθεσαν προς όλους οι γυναίκες του χωριού.

Previous ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ Α. ΧΟΛΜΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος