Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Διανομή δεμάτων αγάπης και αλληλεγγύης σε πολίτες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, από το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς» του Δήμου Εορδαίας.

ptolemaios
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  27-04-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 
Διανομή δεμάτων αγάπης και αλληλεγγύης σε πολίτες ευπαθών κοινωνικών ομάδων, από το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης «Εορδαία Εμείς» του Δήμου Εορδαίας.
 

Δέματα αλληλεγγύης με βασικά είδη διατροφής και πρώτης ανάγκης ενόψει των άγιων ημερών του Πάσχα διανείμει ο Δήμος Εορδαίας μέσω του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης ” Εορδαία Εμείς” σε 470 περίπου νοικοκυριά που ανήκουν σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, στο πλαίσιο πρωτοβουλίας της Διεύθυνσης Κοινωνικής Πολιτικής στέλνοντας μήνυμα αγάπης, αισιοδοξίας και ελπίδας.

Δικαιούχοι των συγκεκριμένων δεμάτων είναι μονογονεϊκές και πολύτεκνες οικογένειες, ηλικιωμένοι μοναχικοί άνθρωποι, οικογένειες που βρίσκονται στα όρια της φτώχειας και δεν καλύπτονται από το πρόγραμμα ΤΕΒΑ, έχουν όμως ανάγκη στήριξης όπως προκύπτει από τα στοιχεία των κοινωνικών υπηρεσιών τονίζει η Αντιδήμαρχος Παιδείας Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ζαφειρούλα Σεβαστού, υπεύθυνη του ΤΔΚΑ.

Ο αριθμός των συνανθρώπων μας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικοοικονομικά προβλήματα συνεχώς αυξάνεται. Κάνουμε την ελπίδα πραγματικότητα, αγωνιζόμαστε ενωμένοι και με μπροστάρη την αγάπη και σύνθημά μας το “Μαζεύουμε τρόφιμα… Μοιράζουμε αγάπη” γινόμαστε ένα για τον συνάνθρωπο.

Η συγκεκριμένη ενέργεια αποτελεί συνέχεια των δράσεων στήριξης των κοινωνικά ευαίσθητων ομάδων που πραγματοποιούνται όλη τη διάρκεια του έτους.

Ο Δήμος Εορδαίας εκφράζει θερμές ευχαριστίες στον κάθε εθελοντή πολίτη ξεχωριστά που στηρίζει τα καλάθια που είναι τοποθετημένα σε τοπικά καταστήματα-σούπερ μάρκετ και τις επιχειρήσεις, τους πολύτιμους χορηγούς που με τις ευγενικές χειρονομίες τους ενισχύουν το Τοπικό Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης στα πλαίσια της κοινωνικής συνοχής και τη διάθεση προσφοράς προς τους συμπολίτες μας οι οποίοι έχουν ανάγκη.

Πιο συγκεκριμένα ευχαριστούμε τους:

 

  • Εταιρεία SOLERGON ΑΕ.
  • Σωματείο Αρτοποιών Πτολεμαΐδας.
  • S/M Μασούτης.
  • S/M Σκλαβενίτης.
  • S/M Centro cash & carry.
  • S/M Πτολεμαΐς  Ε.Π.Ε.
  • S/M Ποιοτικά Market ΑΕ.
  • S/M Εδέμ.
  • S/M Ελληνική Διατροφή.
  • S/M Καραμπάσης Ιωάννης.

 

Συνεχίζουμε με πίστη, αλληλεγγύη και υπομονή γιατί νοιαζόμαστε, σεβόμαστε και στηρίζουμε τους συνανθρώπους μας.

 
Ευχές για Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα!
 

 

Previous Ενημέρωση από το Δήμο Εορδαίας για την απόρριψη της αίτησης χρηματοδότησης της πράξης «Ανέγερση 2ου ΕΠΑΛ Πτολεμαΐδας Δήμου Εορδαίας», από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020.

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος