Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Δημόσια διαβούλευση του Δήμου Εορδαίας στο πλαίσιο της εκπόνησης Κυκλοφοριακής Μελέτης, με στόχο την βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

ptolemaios
 
 
 
 
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  22-04-2021

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Δημόσια διαβούλευση του Δήμου Εορδαίας στο πλαίσιο της εκπόνησης Κυκλοφοριακής Μελέτης, με στόχο την βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης στην πόλη της Πτολεμαΐδας.

Ο Δήμος Εορδαίας έχει ξεκινήσει τη διαδικασία εκπόνησης Κυκλοφοριακής Μελέτης για τη βελτίωση της κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης στην Πτολεμαΐδα.

Αντικείμενο της μελέτης, αποτελεί η συλλογή στοιχείων που αφορούν τα κυκλοφοριακά χαρακτηριστικά, τη στάθμευση οχημάτων, την επαναξιολόγηση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων και επεμβάσεων στο σύνολο της περιοχής σε καθορισμένους κόμβους και διασταυρώσεις, καθώς και τη διατύπωση προτάσεων για τη βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και την οργάνωση της στάθμευσης.

Στόχος της  διαβούλευσης είναι η καταγραφή των απόψεων φορέων και πολιτών, σχετικά με τα δύο εναλλακτικά σενάρια κυκλοφοριακής οργάνωσης και τα προτεινόμενα από αυτά επιμέρους μέτρα/ παρεμβάσεις.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στη διαβούλευση μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Δήμου Εορδαίας www.ptolemaida.gr και να ακολουθήσουν τον αντίστοιχο σύνδεσμο, για να καταθέσουν τις δικές τους απόψεις.

Καταληκτική ημερομηνία της δημόσιας διαβούλευσης είναι η Δευτέρα 10-05-2021.

 

Previous Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση "Εργασιών τακτικής συντήρησης, επιτήρησης λειτουργίας και αποκατάστασης ζημιών εγκαταστάσεων φωτεινής σηματοδότησης στις διασταυρώσεις των οδών (α) 25ης Μαρτίου και (β) Ελευθερίας/Οικοτροφείου του Δήμου Εορδαίας

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος