Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ: ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ, ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ ΖΩΗΣ

ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΕΟΡΔΑΙΑΣ

Συνεχίζεται στο Δήμο Εορδαίας στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου το δωρεάν επιμορφωτικό πρόγραμμα στην Ψυχολογία, στη Συμβουλευτική και στην Προπονητική Ζωής που συνδιοργανώνουν ο Δήμος και το Πανεπιστήμιο Αιγαίου. Το πρόγραμμα που υλοποιείται ταυτόχρονα σε 55 πόλεις – είναι η μεγαλύτερη δωρεάν επιμόρφωση στην Ελλάδα – γίνεται στο πλαίσιο των Επαγγελματικών Προγραμμάτων Ενδυνάμωσης και Συμβουλευτικής και απευθύνεται στο ευρύ κοινό ως κοινωνική – επιμορφωτική δράση.

Στην Πτολεμαΐδα παρακολουθούν το πρόγραμμα επιμόρφωσης περισσότεροι από 170 πολίτες. Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε εννέα πεντάωρες συναντήσεις από διδάσκοντες, που συνδυάζουν αρμονικά την επιστημονικότητα με την εμπειρία, το θεωρητικό με την πρακτική συμπεριφορά, το κλασικό με τις εναλλακτικές προσεγγίσεις, τη συγχρονικότητα με τις διαχρονικές ερμηνείες, τη διεπιστημονικότητα με την εξειδίκευση, τα ερευνητικά πορίσματα με τις παραδοσιακές πεποιθήσεις.

Την έκτη κατά σειρά πεντάωρη θεματική ενότητα με θέμα: «Εισαγωγή στην Παιδοψυχολογία -» εισηγήθηκε την Κυριακή 31 Μαρτίου 2019 η Δρ. Χρυσάνθη Παλάζη, Παιδαγωγικής Msc Σχολικής Ψυχολογίας. Συζητήθηκαν θέματα : ανάμεσα στο παιδί και στο σχολείο, στο σχολείο και στους γονείς, στο παιδί και στους γονείς, σχέσεις γονέων με υιοθετημένα παιδιά, σχέσεις ανθρώπων που καταλήγουν να κάνουν οικογένεια.

Σύμφωνα με την Συντονίστρια του Προγράμματος Γρηγοριάδου Βασιλική στην Πτολεμαΐδα τα μαθήματα υλοποιούνται μια φορά τον μήνα, ημέρα Κυριακή και ώρες 16.00-21.00, στο Δήμο στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου. Απομένουν άλλες 3 συναντήσεις για να ολοκληρωθεί το Πρόγραμμα Δωρεάν Επιμόρφωσης Του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Τα επόμενα μαθήματα θα γίνουν στις παρακάτω ημερομηνίες: 7 Απριλίου, 19 Μαΐου και 9 Ιουνίου.

Previous ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΟ ΒΑΡΒΟΥΤΕΙΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΩΔΕΙΟ

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος