Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην 38η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ.  Δ/νση:25ης Μαρτίου 15
Ταχ. Κωδ.:50200 – Πτολεμαΐδα
Τηλέφωνο:24633 50148
Fax : 24633 50150
E mail:grtyp@ptolemaida.gr
Πτολεμαΐδα  13/11/2023
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Θέμα: Συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην 38η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023
Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Δήμου Εορδαίας στην 38η Έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023, που πραγματοποιήθηκε στον χώρο της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης της HELEXPO. Ο Δήμος Εορδαίας εκπροσωπήθηκε με αντιπροσωπεία υπηρεσιακών στελεχών, που υποδέχθηκαν και ενημέρωσαν τους επισκέπτες. Εκτός από την υποδοχή των εκατοντάδων επισκεπτών στο περίπτερο της ΠΔΜ, διάφορες επιχειρήσεις και σημαίνουσες  προσωπικότητες έδειξαν τεράστιο ενδιαφέρον για την περιοχή της Εορδαίας.
Στο περίπτερο του Δήμου Εορδαίας υπήρχε παρουσίαση της ευρύτερης περιοχής, αναδεικνύοντας την ως έναν εξαιρετικά Τουριστικό προορισμό τονίζοντας την γεωγραφική της θέση αλλά και τα αξιοθέατα της.
Από την έκθεση, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα τοπικά προϊόντα της περιοχής τα οποία είναι αναγνωρίσιμα πανελλαδικά για την υψηλή ποιότητα τους. Η ύπαρξη ξεχωριστού stand για τα τοπικά προϊόντα έκανε ξεκάθαρο στους επισκέπτες ότι η Εορδαία είναι ένας τόπος φιλικός προς τις επιχειρήσεις και διαθέσιμος για επενδύσεις.
Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με διάφορες επιχειρήσεις του τουριστικού κλάδου με έδρα στο εξωτερικό και την Ελλάδα στις οποίες συμφωνήθηκε να αναπτυχθεί συνεργασία για την προβολή του Δήμου με στόχο την προσέλκυση τουριστών και από άλλες χώρες.
Τέλος, πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με άλλους Δήμους και Περιφέρειες της χώρας με στόχο την ανάπτυξη συνεργασίας για την τόνωση του εσωτερικού τουρισμού.
Previous Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή σε πρόγραμμα συμβουλευτικής κατάρτισης – πιστοποίησης στο πλαίσιο της πράξης «Συμβουλευτική, κατάρτιση και πιστοποίηση ανέργων στους τομείς προτεραιότητας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας στην περιοχή παρέμβασης ΕΣΒΑΑ Δήμου Εορδαίας»

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος