Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 25ης Μαρτίου 15
Ταχ. Κωδ. : 50200- Πτολεμαΐδα
Τηλέφωνο : 24633 50148
Fax : 24633 50150
E mail : grtyp @ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα 15-09-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των πλημμυροπαθών της Θεσσαλίας.

Την έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας επέδειξαν ο Δήμος Εορδαίας και οι πολίτες του, με την αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης στο Μουζάκι, όπου και βρίσκεται ένα από τα σημεία συγκέντρωσης της ανθρωπιστικής βοήθειας.

Πιο συγκεκριμένα αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας ξεκίνησε σήμερα, για να παραδώσει τα συγκεντρωθέντα είδη από προσφορές φορέων, σωματείων και συλλόγων της περιοχής μας, στους αρμόδιους που είναι επιφορτισμένοι με την συγκεκριμένη αποστολή.
Να σημειωθεί πως εκτός των ειδών που απεστάλησαν, ο Δήμος Εορδαίας συνδράμει την προσπάθεια αποκατάστασης των ζημιών με ένα μηχάνημα έργου, το οποίο μεταφέρεται επίσης στην Θεσσαλία, για να βοηθήσει στα έργα που χρειάζονται έτσι ώστε η ζωή να επανέλθει στην πληττόμενη περιοχή.

Τέλος δεν μπορούμε παρά να εκφράσουμε τις πιο θερμές ευχαριστίες μας για όλους τους απλούς πολίτες, οι οποίοι για ακόμα μία φορά ανταποκρίθηκαν με συγκινητική μαζικότητα στο κάλεσμα του Δήμου Εορδαίας για βοήθεια προς δοκιμαζόμενους συμπατριώτες μας, επιδεικνύοντας αλληλεγγύη και ανθρωπιά.

Previous Ένταξη της πρότασης του Δήμου Εορδαίας για το έργο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΥ ΕΠΕΛΕΓΜΕΝΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ», σε Χρηματοδοτικό Πρόγραμμα του Πράσινου Ταμείου

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος