Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Μεγάλη συμμετοχή στους προκριματικούς αγώνες ανώμαλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 25ης Μαρτίου 15
Ταχ. Κωδ. : 50200- Πτολεμαΐδα
Τηλέφω : 24633 50148
Fax : 24633 50150
E mail : Grtyp2@ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα 5-2-2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Μεγάλη συμμετοχή στους προκριματικούς αγώνες ανώμαλου δρόμου του ΣΕΓΑΣ Δυτ. Μακεδονίας στην Πτολεμαΐδα

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι περιφερειακοί- προκριματικοί αγώνες ανώμαλου δρόμου, που συνδιοργάνωσαν ο ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Δυτικής Μακεδονίας και ο Δήμος Εορδαίας, το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών Πτολεμαΐδας, με μεγάλη συμμετοχή αθλητών από ολόκληρη την περιφέρεια.

Επρόκειτο για την πρώτη φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος σε ανώμαλο έδαφος, στην οποία συμμετείχαν οκτώ κατηγορίες αθλητών – αθλητριών της Δυτικής Μακεδονίας, καθώς η συμμετοχή των αθλητών στους περιφερειακούς αγώνες αποτελεί προϋπόθεση για τη συμμετοχή τους στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα δρόμου σε ανώμαλο έδαφος, που θα διεξαχθεί στις 25 Φεβρουαρίου 2024.

Ο χώρος και οι διαδρομές που δημιουργήθηκαν στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών Πτολεμαΐδας για τις ανάγκες του αγώνα εντυπωσίασαν τους διοργανωτές και τους αθλητές. Σύμφωνα μάλιστα με όσα δήλωσε ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Αθλητισμού του Δήμου Εορδαίας, Δημήτρης Ορφανίδης, ο Δήμος Εορδαίας -λόγω και των ιδιαίτερα θετικών εντυπώσεων που άφησε η διοργάνωση αυτή-, προτίθεται να εκδηλώσει συμμετοχή για να φιλοξενήσει το επόμενο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ανώμαλου δρόμου.
Τις ευχαριστίες του προς το Δήμο Εορδαίας για την άψογη μεταξύ τους συνεργασία εξέφρασε ο τεχνικός διευθυντής των προκριματικών αγώνων Γιώργος Θεοδωρίδης.

Παρών στους προκριματικούς περιφερειακούς αγώνες ανώμαλού δρόμου στο Πάρκο Εκτάκτων Αναγκών έδωσαν μεταξύ άλλων η Αντιδήμαρχος Παιδείας Κατερίνα Κάτσιου, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Κώστας Ιωαννίδης, ο Αντιδήμαρχος Λαϊκών Αγορών Χρήστος Χατζηιωαννίδης και η Πρόεδρος της Κοινότητας Πτολεμαΐδας Αλεξάνδρα Τσιτσιντά.

Previous Επίσκεψη του Διοικητή των Πυροσβεστικών Ακαδημιών στον Δήμαρχο Εορδαίας

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος