Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Βραβεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης Verde.tec, για την καλύτερη ενημερωτική καμπάνια της ορθής εφαρμογής των συστημάτων χωριστής συλλογής και της ευαισθητοποίησης για την προώθηση της Διαλογής στην Πηγή των βιοαποβλήτων.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 25ης Μαρτίου 15
Ταχ. Κωδ. : 50200- Πτολεμαΐδα
Τηλέφωνο : 24633 50148
Fax : 24633 50150
E mail : grtyp@ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα 27-3-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Βραβεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης Verde.tec, για την καλύτερη ενημερωτική καμπάνια της ορθής εφαρμογής των συστημάτων χωριστής συλλογής και της ευαισθητοποίησης για την προώθηση της Διαλογής στην Πηγή των βιοαποβλήτων.

Σε μία κατάμεστη αίθουσα στο Εκθεσιακό Κέντρο Μ.E.C. Παιανία, στην οποία έλαβε χώρα η γιορτή του περιβάλλοντος τα Greek Green Awards, βραβεύτηκε ο Δήμος Εορδαίας στο πλαίσιο της 5ης διεθνούς έκθεσης Verde.tec, για την καλύτερη ενημερωτική καμπάνια της ορθής εφαρμογής των συστημάτων χωριστής συλλογής και της ευαισθητοποίησης για την προώθηση της Διαλογής στην Πηγή των βιοαποβλήτων.

Στην συγκεκριμένη έκθεση βραβεύθηκαν οργανισμοί, φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης και επιχειρήσεις, για πρακτικές, προϊόντα ή υπηρεσίες που έχουν αναπτύξει θέτοντας την επιστημονική γνώση και την τεχνολογική καινοτομία στην υπηρεσία του περιβάλλοντος, με την επιλογή τους να έχει γίνει από εξειδικευμένη επιστημονική επιτροπή

Να τονίσουμε ότι η διεθνής έκθεση Verde.tec forum έχει μεγάλη δυναμική και επιρροή, ως το κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός αφού κάθε χρόνο έχει χιλιάδες επισκέπτες επαγγελματίες, ιδιώτες και εκπρόσωπους της πολιτικής ζωής και της τοπικής αυτοδιοίκησης οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να δουν και να ενημερωθούν για κάθε προϊόν και υπηρεσία που βρίσκεται στην αιχμή της τεχνολογίας στην προσπάθεια για την προστασία του περιβάλλοντος, ενώ παράλληλα αναδεικνύει τις τεχνολογίες περιβάλλοντος και έχει στόχο να αναδείξει :

• Τις βέλτιστες πρακτικές για το περιβάλλον.
• Τις πρακτικές που οδηγούν στην Κυκλική Οικονομία.
• Τις στρατηγικές και τις δράσεις για την αντιμετώπιση των Κλιματικών Αλλαγών μαζί με την πράσινη καινοτομία και τεχνολογία.

Να σημειωθεί ότι το βραβείο της καλύτερης ενημερωτικής καμπάνιας το παρέλαβε η υπάλληλος του Γραφείου Οργάνωσης, Ποιότητας & Αποτελεσματικότητας του Δήμου Εορδαίας Χρίστίνα Κανλή, από τον Καθηγητή Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας & Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών στον Τομέα Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και Πρόεδρο του Οργανισμού Αντισεισμικού Σχεδιασμού και Προστασίας, Δρ. Ευθύμιο Λέκκα.

 

Previous Πρόσκληση σε Τακτική Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής στις 28-03-2023

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος