Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Την σύμβαση για τις εργασίες αποκατάστασης των φθορών του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 25ης Μαρτίου 15
Ταχ. Κωδ. : 50200- Πτολεμαΐδα
Τηλέφωνο : 24633 50148
Fax : 24633 50150
E mail : grtyp@ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα 20-2-2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την σύμβαση για τις εργασίες αποκατάστασης των φθορών του 11ου Δημοτικού Σχολείου Πτολεμαΐδας, υπέγραψε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς.

Συνεχίζονται τα έργα συντήρησης και αποκατάστασης των σχολείων του Δήμου Εορδαίας μέσα από ένα ολοκληρωμένο σχεδιασμό της δημοτικής αρχής η οποία έχει τοποθετήσει ως μία από τις βασικές της προτεραιότητες, την αναβάθμιση και των εκσυγχρονισμό των υπαρχόντων εγκαταστάσεων όλων των σχολικών μονάδων.

Στο πλαίσιο αυτό σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Εορδαίας Παναγιώτης Πλακεντάς και ο νόμιμος εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΜΛΠ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ», υπέγραψαν σύμβαση για την εκτέλεση του έργου : «ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΦΘΟΡΩΝ 11ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ», συνολικού προϋπολογισμού 135.000,00 ευρώ (με Φ.Π.Α.) και ποσού συμβατικού αντικειμένου 119.541,37 ευρώ (με ΦΠΑ).

Αναλυτικότερα οι εργασίες, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 3 μήνες περίπου, αφορούν την ανακατασκευή των τεσσάρων κλιμακοστασίων εξωτερικά και την αποκατάσταση με κυβόλιθους των περιμετρικών επιστρώσεων του κτιρίου, οι οποίοι έχουν υποστεί καθίζηση συμπαρασύροντας τις κατακόρυφες υδρορροές. Επίσης θα πραγματοποιηθούν εργασίες απόφραξης του δικτύου αποχέτευσης όμβριων υδάτων του αύλειου χώρου, ενώ θα αποκατασταθεί ο αθλητικός εξοπλισμός και εν συνεχεία θα γίνει ασφαλτόστρωση και νέα διαγράμμιση των γηπέδων που βρίσκονται σε αυτόν.

Η δημοτική αρχή συνεχίζει μεθοδικά την προσπάθεια αναβάθμισης των σχολικών μονάδων της Εορδαίας, έχοντας ως πρώτο μέλημα την ασφάλεια των μαθητών και των εκπαιδευτικών, καθώς επίσης και την δημιουργία των κατάλληλων συνθηκών εύρυθμης λειτουργίας των σχολείων.

Να σημειωθεί ότι η χρηματοδότηση του έργου γίνεται από πιστώσεις ΣΑΤΑ.

Previous Tον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά επισκέφθηκε ο νέος Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κοζάνης, Ηλίας Τσιότσιας.

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος