Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 25ης Μαρτίου 15
Ταχ. Κωδ. : 50200- Πτολεμαΐδα
Τηλέφωνο : 24633 50148
Fax : 24633 50150
E mail : grtyp@ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα 10-11-2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνάντηση του Δημάρχου Εορδαίας με το Προεδρείο του Δ.Σ. του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης.

Το αίτημα από πλευράς Δήμου Εορδαίας για δημιουργία δρομολογίου Πτολεμαΐδα-Έδεσσα, ήταν κυρίως το αντικείμενο της συνάντησης που είχε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Παναγιώτης Πλακεντάς με την διοίκηση της «Υπεραστικό ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης Α.Ε.» και πιο συγκεκριμένα τον Πρόεδρο Νικόλαο Τσέτσινα, τον Αντιπρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Νικόλαο Λάμπρου και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Τσότσο.
Μία τέτοια εξέλιξη θα εξυπηρετήσει όλους τους πολίτες της Εορδαίας που θέλουν να μετακινηθούν προς το Νομό Πέλλας, ενώ θα αποτελέσει λύση στο μεγάλο πρόβλημα των μετακινήσεων που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Κοινοτήτων Μεσόβουνου και Πύργων, της Δημοτικής Ενότητας Βερμίου, οι οποίες δυστυχώς δεν εξυπηρετούνται από τα Αστικά δρομολόγια.

Η διοίκηση του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης διαβεβαίωσε ότι θα εξετάσει θετικά το αίτημα δημιουργίας γραμμής Πτολεμαΐδα-Έδεσσα, αναζητώντας τον προσφορότερο τρόπο τόσο για την εταιρεία όσο και για το κοινό. Ακόμα συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την συνολικότερη λειτουργία του ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης στην Εορδαία και ειδικότερα η λύση του ζητήματος με το ηλεκτρονικό σύστημα κράτησης εισιτηρίων το οποίο υπολειτουργεί και η βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών από το Σταθμό Πτολεμαΐδας, καθώς και τρόποι με τους οποίους μπορούν να συνεργαστούν οι δύο φορείς.

Στο τέλος της συνάντησης διαπιστώθηκε η διάθεση και η βούληση όλων των εμπλεκομένων μερών να ενισχυθεί το κοινωνικό αγαθό της συγκοινωνίας για κάθε πολίτη, ενώ τόσο ο Παναγιώτης Πλακεντάς όσο και τα μέλη της διοίκησης των ΚΤΕΛ Ν. Κοζάνης συμφώνησαν να διατηρήσουν ένα ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας, με σκοπό την άμεση αντιμετώπιση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν αναφορικά με το παραγόμενο μεταφορικό έργο μέσα στα διοικητικά όρια της Εορδαίας.

Για αυτό το λόγο το αμέσως προσεχές διάστημα θα γίνει συνάντηση σε επίπεδο αρμόδιων υπηρεσιών, η οποία θα εξειδικεύσει τους τρόπους συνεργασίας των δύο πλευρών.

 

Previous Η Εθελοντική Διασωστική Ομάδα Πτολεμαΐδας θα υλοποιήσει εκπαιδευτικά σεμινάρια στις πρώτες βοήθειες

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος