Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας.

ptolemaios
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο : +30 246 335 01 48
Fax : +30 246 335 01 50
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  17-03-2021

 
Ο Δήμος Εορδαίας στο πλευρό των σεισμοπαθών της Θεσσαλίας.
Την έμπρακτη συμπαράσταση τους προς τους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας απέδειξαν ο Δήμος Εορδαίας και οι πολίτες του, με την αποστολή τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης σε Ελασσόνα και Τύρναβο. Πιο συγκεκριμένα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης “Εορδαία Εμείς” και με την αρωγή όλων των πολιτιστικών συλλόγων του Δήμου Εορδαίας, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε μία προσπάθεια στήριξης και συμπαράστασης των συνανθρώπων μας στην Θεσσαλία, που δοκιμάστηκαν και συνεχίζουν να δοκιμάζονται από τον Εγκέλαδο.
Τα παραπάνω είδη μεταφέρθηκαν χθες το πρωί από αντιπροσωπεία του Δήμου Εορδαίας, με επικεφαλής την Αντιδήμαρχο Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού και τον Αντιδήμαρχο Καθημερινότητας, Καθαριότητας & Πρασίνου Χρήστο Κεσκερίδη και παραδόθηκαν στους αρμόδιους των Δήμων Ελασσόνας και Τυρνάβου. Τους αντιδημάρχους συνόδευαν η Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Κοινωνικής, Πολιτικής, Πολιτιστικής Ανάπτυξης και Παιδείας Αναστασία Πράπα και ο Πρόεδρος της Κοινότητας Βλάστης Ιωάννης Τζιούμαρης.
Οι αντιδήμαρχοι εξέφρασαν, προς τους πληγέντες από τους σεισμούς κατοίκους της Θεσσαλίας, τόσο τη δική τους συμπαράσταση όσο και του Δημάρχου Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά, καθώς και όλων των συνδημοτών μας, ενώ κατά τη διάρκεια της παράδοσης ενημερώθηκαν για την κατάσταση που διαμόρφωσε η σεισμική δραστηριότητα στην ευρύτερη περιοχή, όπως και για τις προσπάθειες αποκατάστασης των ζημιών που καταβάλλονται από όλες τις αρμόδιες αρχές.
Τέλος η επικεφαλής του Τοπικού Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης “Εορδαία Εμείς” και Αντιδήμαρχος Παιδείας, Εθελοντισμού και Κοινωνικής Μέριμνας Ρούλα Σεβαστού εκφράζει τις θερμές ευχαριστίες της προς την Παμποντιακή Ομοσπονδία Ελλάδος, τους πολιτιστικούς συλλόγους Εορδαίας, τους Προέδρους των Κοινοτήτων του δήμου μας, όλους τους εθελοντές πολίτες και κυρίως όλη την σχολική κοινότητα, που με την ευαισθητοποίησή τους έστειλαν μήνυμα αλληλεγγύης, αισιοδοξίας και αγάπης.
 

 

Previous Ενημέρωση για την λειτουργία της λαϊκής αγοράς Πτολεμαΐδας 17/03/2021

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος