Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΕΟΡΔΑΙΑΣ ΣΑΒΒΑΣ ΖΑΜΑΝΙΔΗ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Γραφείο Τύπου
Τηλέφωνο – Fax : +30 246 335 01 38
E-Mail: grtyp@ptolemaida.gr
Website: http://www.ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα,  25-02-2019

Μήνυμα Δημάρχου Εορδαίας Σάββα  Ζαμανίδη

      Με το παρόν επιθυμώ να συγχαρώ και δια του τύπου το σύνολο του Ιατρικού και Νοσηλευτικού προσωπικού της Euromedica Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης  , για την υψηλού επιπέδου φροντίδα που παρέχει στους νοσηλευόμενους  και ιδιαίτερα το  Καρδιοχειρουργικό Τμήμα  για την  άψογη λειτουργία του.

    Ως ασθενής και μετά από την δύσκολη περιπέτεια της υγείας μου  διαπίστωσα την άρτια επιστημονική κατάρτιση, την   υπευθυνότητα , τη συνέπεια και την άριστη συμπεριφορά  του συμπατριώτη μας Επεμβατικού Καρδιολόγου Χρήστου Γραΐδη , του Καρδιοχειρουργού- Χειρουργού Θώρακος Γεωργίου Τσώνη , του Θωρακοχειρουργού Ανδρέα Μαλακούδη , του Αναισθησιολόγου Αναστασίου Κωνσταντινόπουλου  και του Καρδιολόγου  Κωνσταντίνου Γιαννακάκη   , τους οποίους ευχαριστώ από καρδιάς καθώς και τους  Προϊσταμένους και Νοσηλευτές  του Τμήματος   .

     Ένα  μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλω στο Ιατρικό και Νοσηλευτικό Προσωπικό της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας , στο συμπατριώτη μας Καρδιολόγο Δημήτρη Αδαμίδη αλλά και στη Διοίκηση και στο Διοικητικό προσωπικό της Euromedika Γενικής Κλινικής Θεσσαλονίκης  .  

     Εύχομαι να συνεχίσουν το δύσκολο λειτούργημά τους με το ίδιο υψηλό αίσθημα ευθύνης , σεβασμού και αλληλεγγύης προς το συνάνθρωπο.

    Επίσης ευχαριστώ θερμά τους φορείς , συναδέλφους , δημότες , συγγενείς και φίλους , που τηλεφωνώντας ή στέλνοντας μηνύματα , εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους για την πορεία της  υγείας μου και με τους οποίους δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσω , λόγω της επιβαρυμένης κατάστασής  μου.

    Επί πλέον επιθυμώ να ενημερώσω  ότι μετά από τη σοβαρή αυτή περιπέτεια , η υγεία μου αποκαθίσταται σταδιακά και είναι πλέον θέμα χρόνου η επάνοδος στα καθήκοντά μου , όμως παρόλα αυτά η γενικότερη κατάσταση της υγείας μου δεν μου επιτρέπει να είμαι υποψήφιος στις εκλογές του Μαΐου.

Previous ΕΝΑΡΞΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤHN ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΕΠ. ΕΒΥΣ. (ΤΕΒΑ/FEAFD)

Leave Your Comment

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος