Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Γραμμή εξυπηρέτησης πολίτη 2463053154
Ωράριο Δευ - Παρ 7.00 πμ - 15.00 μμ

Επίσημη Ιστοσελίδα Δήμου Εορδαίας

Επίσκεψη του Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Ηπείρου- Δυτ. Μακεδονίας, Νήσων στο Δήμαρχο Εορδαίας

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ
ΔΗΜΟΣ ΕΟΡΔΑΙΑΣ
Συντονιστής Επιχειρήσεων ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ταχ. Δ/νση : 25ης Μαρτίου 15
Ταχ. Κωδ. : 50200- Πτολεμαΐδα
Τηλέφω : 24633 50148
Fax : 24633 50126
E mail : Grtyp2@ptolemaida.gr

Πτολεμαΐδα 9-4-2024

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Επίσκεψη του Συντονιστή Πυροσβεστικών Επιχειρήσεων Ηπείρου- Δυτ. Μακεδονίας, Νήσων στο Δήμαρχο Εορδαίας

Επίσκεψη στον Δήμαρχο Εορδαίας Παναγιώτη Πλακεντά πραγματοποίησε σήμερα Τρίτη 9 Απριλίου ο Συντονιστής Επιχειρήσεων Ηπείρου, Δυτικής Μακεδονίας και Νήσων του Πυροσβεστικού Σώματος, Υποστράτηγος Χριστόφορος Μπόκας.

Τον Περιφερειακό Διοικητή του Πυροσβεστικού Σώματος στη Δυτική Ελλάδα συνόδευε ο Διοικητής Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Δυτικής Μακεδονίας Αρχιπύραρχος Νικόλαος Μητσιογιάννης, καθώς και αξιωματικοί του Πυροσβεστικού σώματος, μεταξύ των οποίων ο Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Π.Ε. Κοζάνης Πύραρχος Γκίκας Καμπουρίδης, ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Πτολεμαΐδας Βασίλειος Ζιώγου και ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Κοζάνης Χρήστος Τσανακτσίδης.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα πολιτικής προστασίας και τρόποι συνεργασίας για την πιο αποτελεσματική παρέμβαση σε περιπτώσεις πλημμυρών και πυρκαγιών και γενικότερα έκτακτων αναγκών, καθώς κοινός στόχος είναι η ασφάλεια των πολιτών.

Ο Δήμαρχος κ. Πλακεντάς διαβεβαίωσε ότι ο Δήμος Εορδαίας στηρίζει και συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις το έργο της Πυροσβεστικής, καθώς πάγιο μέλημά του είναι η προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών. Έκανε μάλιστα ειδική αναφορά σε θέματα πρόληψης και ζήτησε συγκεκριμένο σχεδιασμό από την Πυροσβεστική για την ασφαλή παρέμβαση- διάσωση σε περιπτώσεις εκδήλωσης πυρκαγιάς σε πολυκατοικίες στις οποίες διαμένουν άτομα με αναπηρία.

Ο Αντιστράτηγος κ. Μπόκας δήλωσε ότι το Πυροσβεστικό σώμα έχει την τεχνογνωσία και την εμπειρία η πολιτική προστασία όμως χρειάζεται τη συνεργασία της Αυτοδιοίκησης. Άλλωστε, πρόσθεσε, υπάρχει άρρηκτος δεσμός σύνδεσης με την τοπική κοινωνία λόγω της παρουσίας της Σχολής του Πυροσβεστικού Σώματος στην Πτολεμαΐδα.

Previous Ενημερωτικές δράσεις Δήμου Εορδαίας για τα αδέσποτα ζώα 

25ης Μαρτίου 15, Πτολεμαΐδα 502 00

Δευ – Παρ 7.00 πμ – 15.00 μμ

Νέα της πόλης και ενημερώσεις

Τα τελευταία νέα μας στέλνονται στο email σας.

www.eordaia.gov.gr © 2022. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος